Wie wij zijn

Wij bieden opbouwende workshops en retraites; nieuwe inzichten om de uitdagingen van het leven aan te kunnen.

Wij zijn Richard en Melanie Kos. Samen met onze vrijwilligers bieden wij onze bezoekers veel meer dan alleen maar rust en ontspanning. Doelbewust en weloverwogen met je gedachteleven omgaan zodat je positieve resultaten ziet in je gezondheid en algeheel welzijn, afrekenen met giftige denkpatronen en leven vanuit gezonde mindsets, dat is ons verlangen! 

 

Daarnaast hechten we veel aandacht aan gezonde voeding en beweging en het bewust omgaan met internet / social media. Tijdens je verblijf maak je dit van dichtbij mee. Onze hoop is dat we jouw iets kunnen meegeven wat je de rest van je leven kunt blijven toepassen om zowel geestelijk als lichamelijk in optimale staat te kunnen functioneren.

 

Wanneer je kiest voor gezonde mindsets zul je merken dat je automatisch leeft vanuit de liefde zoals God dat heeft bedoeld! Wij helpen je graag om deze mindsets met je hart aan te grijpen en hiervan een dagelijkse routine te maken.

 

WAT ONS ANDERS MAAKT

Onze van hart-tot-hart menselijke factor is wat ons anders maakt. Wij hebben geen psychologen, psychiaters of therapeuten in huis en doen niet aan zware therapie. Wij zijn betrokken en willen je zonder veroordeling op een laagdrempelige manier verder helpen.

 

Hoe wij dit doen? Middels:

Workshops en trainingen

Retraites

Coaching

Community setting

Bijbelse meditatie

Aanbidding

Gezonde voeding en beweging

COMMUNITY OUTREACH EN GEBED

Behalve het geven van workshops en retraites, zijn wij ook actief met outreach, community werk en regelmatig gebed. Dit doen wij in samenwerking met verschillende stichtingen waaronder Stichting The Upper Room Curaçao.

 

Het omzien naar minderbedeelden en verstotenen uit de maatschappij is dé manier waarop wij op een praktische manier de liefde van God verspreiden. Ons community werk bestaat o.a. uit het uitdelen van voedselpakketten aan minder bedeelden, het koken voor en tijd doorbrengen met de eenzamen en het bezoeken van zieken en verslaafden.

 

Regelmatig gebed vormt de basis van alles wat wij doen. Het besef is groot dat wij zonder de leiding en richting van God tevergeefs ons werk doen.

 

Wil je ons werk steunen? Je kunt een gift doen op:

MCB rekening 249 13003 t.n.v. The Upper Room Curacao Foundation

Vernieuw je gedachten en leef zoals God het heeft bedoeld!