Shiloh. Een plek van rust waar je workshops over uiteenlopende thema's kunt bijwonen. Wil je je eigen retraite of conferentie organiseren of simpelweg een overnachting boeken? Dat kan ook!

Een centrale retraite-plek op Curacao waar je even weg kunt zijn van de drukte van alledag. Neem tijd om te re-focussen en weer op te laden.

 

Boek een overnachting of schrijf je in voor onze workshops. Neem tijd om je geestelijk en emotioneel op te laden.

 

  • Bij iedere overnachting vrijblijvend deelnemen aan de aangeboden workshops.

 

  • Verschillende hoeken waar je je kunt terugtrekken en in stilte te mediteren op de inhoud van de workshops. Binnen de muren van Shiloh vragen wij onze bezoekers om de stilte en rust te respecteren. 

 

  •  boeken en materialen als voeding voor zelfreflectie.

 

  •  ‘Community’ zijn voor elkaar, mooie gesprekken delen kan verfrissend en helend werken. Wij bevorderen dat gasten elkaar in een ongedwongen sfeer ontmoeten in onze overdekte eetzaal.

 

  • Mogelijkheid tot het aanvragen van een individueel (coachings)gesprek. Deze wordt tegen betaling ingepland.

 

Het is ons verlangen onze bezoekers een ervaring mee te geven waar zij de rest van hun leven positief op terug kunnen kijken. Shiloh hoopt ook voor jouw een plek te zijn van meer dan alleen maar rust en ontspanning.

 

WAT ONS ANDERS MAAKT

Wij geloven dat ieder mens volledig tot zichzelf kan komen door de kern van hun bestaan te zoeken in hun authentieke ‘zelf’ en in een Hogere Macht die feilloos weet hoe wij elk op onze unieke bestemming terecht kunnen komen. Dit is wat ons drijft om een doorgeefluik te zijn, zodat onze bezoekers vanuit deze plek van rust (weer) tot zichzelf kunnen komen.

 

Neem contact met ons op als je meer wilt weten!

 

 

De veelzijdigheid van Shiloh: een perfecte combinatie van rust en leerzame workshops!