Shiloh is een plek van rust met de mogelijkheid om workshops over uiteenlopende thema's bij te wonen. Wil je je eigen retraite of conferentie organiseren of simpelweg een overnachting boeken? Dat kan ook!

Shiloh is een centrale plek op ons eiland, maar tevens de plek waar je even weg kunt zijn van de drukte van alledag en tijd kunt nemen om te re-focussen en weer op te laden.

 

U kunt dit doen door een overnachting te boeken of door u in te schrijven voor onze workshops die gedurende het hele jaar worden gegeven. Doel is dat onze bezoekers gelegenheid krijgen om zich geestelijk en emotioneel positief op te laden.

 

Bij je overnachting kun je vrijblijvend deelnemen aan de aangeboden workshops. Ons streven is om een steentje te kunnen bijdragen zodat bezoekers op verschillende vlakken van hun leven tot hun bestemming kunnen komen.

 

Ons pand biedt verschillende hoeken waar je je kunt terugtrekken om even alleen te zijn maar ook om verder te mediteren en na te denken over de inhoud van de workshop. Wij vragen daarom ook aan onze bezoekers om binnen de muren van Shiloh de stilte en rust te respecteren. 

 

Op een aantal plekken vindt je boeken en materialen beschikbaar zodat je in alle rust kunnen lezen en reflecteren.

 

Shiloh gelooft in het concept ‘community’ zijn, er zijn voor elkaar. Het delen van mooie gesprekken met elkaar kan verfrissend en helend werken. Wij bevorderen daarom dat gasten elkaar in een ongedwongen sfeer ontmoeten in onze overdekte eetzaal.

 

Indien gewenst kunnen onze bezoekers een individueel (coachings)gesprek aanvragen, welke tegen betaling kan worden ingepland.

 

Het is ons verlangen dat onze bezoekers een ervaring meekrijgen waar zij de rest van hun leven positief op terug kunnen kijken. Shiloh hoopt ook voor jouw een plek te zijn van meer dan alleen maar rust en ontspanning.

 

WAT ONS ANDERS MAAKT

Wij geloven dat ieder mens volledig tot zichzelf kan komen wanneer we de kern van ons bestaan niet langer in onze eigen ‘ik’ zoeken, maar in een Hogere Macht die feilloos weet hoe wij elk op onze unieke bestemming terecht kunnen komen. Dit is wat ons drijft om een doorgeefluik te zijn, zodat onze bezoekers vanuit deze plek van rust (weer) tot zichzelf kunnen komen.

 

Neem contact met ons op als je meer wilt weten!

 

 

De veelzijdigheid van Shiloh: een perfecte combinatie van rust en leerzame workshops!