Shiloh's is...

Wat Shiloh's biedt is een rustgevend verblijf met de mogelijkheid om workshops over uiteenlopende thema's bij te wonen. Of wil je je eigen retraite of conferentie organiseren of simpelweg een overnachting boeken? Dat kan ook!

Shiloh’s is een centrale plek op ons eiland, maar tevens de plek waar je even weg kunt zijn van de drukte van alledag en tijd kunt nemen om te re-focussen en weer op te laden.

 

U kunt dit doen door voor uzelf een overnachting te boeken, maar ook door u in te schrijven voor onze workshops, trainingen en retraites die gedurende het hele jaar regelmatig worden gegeven. Allemaal met als doel om ervoor te zorgen dat jong en oud de kans krijgen om zich geestelijk, emotioneel en fysiek goed te ontwikkelen.

Ons pand biedt verschillende hoeken waar je je kunt terugtrekken om even alleen te zijn maar ook om verder te mediteren/verder nadenken over de inhoud van een training of workshop.

 

Het is ons verlangen dat onze bezoekers een ervaring meekrijgen waar zij de rest van hun leven positief op terug kunnen kijken. Shiloh’s hoopt ook voor jouw een plek te zijn van meer dan alleen maar rust en ontspanning.

 

WAT ONS ANDERS MAAKT

Ons besef dat een goed geïnformeerd mens, betere keuzes kan maken die zijn leven ten goede komen, is wat ons drijft om een doorgeefluik te zijn waar iedereen van elkaar kan leren. Hiermee beogen wij dat jong en oud met de verkregen inzichten een stap verder komen in een persoonlijke verdere ontwikkeling.

 

Shiloh’s blijft dicht betrokken bij de aangeboden thema’s en gunt onze bezoekers dat zij op allerlei vlak tot ontplooiing kunnen komen. 

 

Neem contact met ons op als je meer wilt weten!

 

 

Vernieuw je gedachten en leef zoals God het heeft bedoeld!