Dé plek op Curacao waar je terecht kunt voor rust, bezinning en werken aan je eigen geestelijk, emotioneel en fysiek welzijn. Trek je voor korte of langere tijd terug uit de dagelijkse drukte en kom weer lekker tot jezelf!

Bezoek onze workshops met uiteenlopende thema's of maak gebruik van onze accommodatie voor je eigen retraites en conferenties of voor een heerlijk verblijf.

WAT WIJ BIEDEN

ONZE IN-HOUSE WORKSHOPS

Workshop

THRIVE IN LIFE

In deze workshop leren deelnemers nieuwe mindsets om hun denken te vernieuwen zodat zij ondanks negatieve gebeurtenissen toch een leven van voorspoed kunnen realiseren.

MEER INFO

Workshop

CONTEMPLATIEVE MEDITATIE

We zetten bewust tijd apart om ons te richten op God. Bijbelse meditatie is de meest effectieve manier om God's hart en wil voor ons leven te kunnen verstaan.

MEER INFO

Workshop

PERIODIEKE WORKSHOPS EN TRAININGEN

Wij geven gedurende het jaar workshops en trainingen over uiteenlopende onderwerpen. Deze zijn erop gericht om u nieuwe mindsets te leren voor het omgaan met de uitdagingen van het leven.

MEER INFO

SHILOH'S ACCOMMODATIES

Huur Shiloh’s af om je even terug te trekken en heerlijk tot rust te komen. Of reserveer voor een groepsverblijf of voor je eigen retraites en conferenties.

 

Shiloh’s heeft 12 kamers voor 1-2 personen elk met air conditioning, privé badkamer met toilet. Voor uw groep van max. 24 personen dus een ideale plek!

 

Onze conferentiezaal biedt ruimte voor 24 personen en is voorzien van alles wat u nodig heeft voor het geven van trainingen en workshops. 

  

Gebruik van keuken, eetzaal, lounge hoek en zwembad zijn inbegrepen.

 

Neem contact met ons op voor informatie.

24

COMFORTABELE

SLAAPPLAATSEN

12

GEZELLIGE

KAMERS

2

RUIMTES

VOOR CONFERENTIES

1

RUIME

KEUKEN