Ons Hoogste Doel

Ons hoogste doel: wij bieden een plek van rust en ontspanning waar jij tevens leert hoe je geestelijk, emotioneel en fysiek gezond door het leven kunt gaan.

Gemiddeld 85% van alle gedrags-, lichamelijke- en mentale aandoeningen hebben hun oorsprong in het perspectief waar vanuit wij denken en vervolgens keuzes maken.

 

Een vertekend perspectief leidt tot depressie, stress en burnout en een algeheel gebrek aan gezonde hoop voor de toekomst.

 

Leven vanuit negatieve emoties en gedachten zet de deur wijd open voor allerlei klachten die te voorkomen zijn! Gelukkig is het mogelijk om onszelf open te stellen voor gezonde denk- en leefpatronen die een positief blijvend resultaat opleveren.

 

Shiloh’s biedt in samenwerking met Stichting The Upper Room Curacao eigen ‘in house’ trainingen die vooral gericht zijn op de geestelijke/innerlijke ontplooiing van de mens.

Middels het aanbieden van een rustgevende atmosfeer, trainingen, workshops en cursussen over uiteenlopende thema’s beogen wij onze bezoekers een gezond denkpatroon en positieve levensstijl aan te leren. Denk hierbij aan onderwerpen als gezonde voeding, kookcursussen, Bijbelse meditatie, vision board workshops, worship dans, thema’s voor de jeugd, huwelijks seminars, en nog veel meer!

 

Onze locatie biedt diverse fijne ruimtes waarin bezoekers, naast het volgen van de trainingen, heerlijk kunnen ontspannen en zich kunnen terugtrekken.

 

Maar ook derden kunnen onze ruimtes afhuren voor hun cursussen, lezingen, seminars en trainingen, mits met als doel om een positieve bijdrage te leveren aan de gezonde vorming van geest, ziel (emotie, gedachten en wil) en lichaam.

 

(*Shiloh’s heeft het recht om trainers te wijgeren wanneer wij van mening zijn dat hun leer niet past binnen de kaders waar onze stichting voor staat).

 

Onze 12 comfortabele kamers  bieden overnachting voor maximaal 24 personen, dus deelnemers kunnen gedurende de gehele trainingsduur ‘on-site’ blijven!

Neem eens tijd voor jezelf en verruim je geest door nieuwe, positieve imput in je leven!

NEEMT U CONTACT MET ONS OP

ONZE GEGEVENS

Email :


Bericht :


God's geest beïnvloedt onze geest

STAP 1

God's geest beïnvloedt onze geest en maakt ons tot 'God's evenbeeld en gelijkenis': het evenbeeld en gelijkenis van Liefde.

CONTACT ME

Onze geest beïnvloedt onze ziel

STAP 2

Onze geest beïnvloedt onze ziel: onze gedachten, emoties en keuzes komen in lijn met God's perfecte wil.

CONTACT ME

Onze ziel beïnvloedt onze hersenen

STAP 3

Onze ziel beïnvloedt onze hersenen: in de hersenen worden waarneembare, positieve veranderingen zichtbaar.

CONTACT ME

Onze hersenen beïnvloeden ons functioneren

STAP 4

Onze hersenen beïnvloeden ons functioneren: we kunnen een gezond leven leiden, zoals God het heeft bedoeld. Een leven waarin al de kenmerken van God's Liefde zichtbaar worden.

CONTACT ME

8

JAAR ERVARING

3

KEUZES IN WORKSHOPS

3

VERSCHILLENDE RETRAITES