Ons hoogste doel: Het aanbieden van een heerlijk verblijf in combinatie met positieve, inspirerende workshops. Dit alles in een atmosfeer van rust en ontspanning waar jij voor de rest van je leven profijt van hebt!

Gemiddeld 85% van alle gedrags-, lichamelijke- en mentale aandoeningen hebben hun oorsprong in het perspectief waar vanuit wij denken en vervolgens keuzes maken.

 

Een vertekend perspectief kan leiden tot depressie, stress en burnout en een algeheel gebrek aan gezonde hoop voor de toekomst.

 

Leven vanuit negatieve ‘mindsets’ zet de deur wijd open voor allerlei klachten die te voorkomen zijn! Gelukkig is het mogelijk om onszelf open te stellen voor gezonde denk- en leefpatronen die een positief blijvend resultaat opleveren.

 

Shiloh biedt eigen ‘in house’ trainingen die vooral gericht zijn op de geestelijke/innerlijke ontplooiing van onze bezoekers en gasten.

Wij beogen onze bezoekers gezonde denkpatronen en positieve levensstijlen aan te leren. Denk hierbij aan onderwerpen over: een gezonde identiteit, gezonde voeding en kookcursussen, Bijbelse meditatie, vision boarden, dans, thema’s voor de jeugd, huwelijks seminars, en nog veel meer!

 

Onze locatie biedt diverse fijne ruimtes waarin onze gasten heerlijk kunnen ontspannen.

 

Maar ook derden kunnen onze ruimtes afhuren voor hun eigen retraites, mits deze als doel hebben om een positieve bijdrage te leveren aan de gezonde vorming van geest, ziel (emotie, gedachten en wil) en lichaam.

 

(*Shiloh heeft het recht om trainers te wijgeren wanneer wij van mening zijn dat hun leer niet past binnen de kaders waar onze stichting voor staat).

 

Onze 8 comfortabele kamers bieden verblijf en overnachting voor maximaal 16 personen. Zo kunnen deelnemers gedurende de gehele trainingsduur ‘on-site’ blijven!

Neem eens tijd voor jezelf en verruim je geest door nieuwe, positieve input in je leven!

NEEMT U CONTACT MET ONS OP

ONZE GEGEVENS

  Email :


  Bericht :


  8

  JAAR ERVARING

  3

  KEUZES IN WORKSHOPS

  3

  VERSCHILLENDE RETRAITES