Ons hoogste doel: Een heerlijk verblijf in combinatie met inspirerende workshops. Dit alles in een atmosfeer van rust en ontspanning!

Gemiddeld 85% van alle gedrags-, lichamelijke- en mentale aandoeningen hebben hun oorsprong in het perspectief waar vanuit wij denken en keuzes maken.

 

Een vertekend perspectief kan leiden tot depressie, stress en burnout en een algeheel gebrek aan gezonde hoop voor de toekomst.

 

Een negatieve ‘mindset’ zet de deur wijd open voor allerlei klachten die te voorkomen zijn! Gelukkig is het mogelijk om jezelf open te stellen voor gezonde denk- en leefpatronen die een positief blijvend resultaat opleveren.

 

Shiloh biedt eigen ‘in house’ trainingen die vooral gericht zijn op de geestelijke/innerlijke gezondheid van onze bezoekers en gasten.

Onze locatie biedt diverse fijne ruimtes waarin onze gasten heerlijk kunnen ontspannen.

 

Ook derden kunnen onze ruimtes afhuren voor eigen retraites, mits deze als doel hebben om een positieve bijdrage te leveren aan de gezonde vorming van geest, ziel (emotie, gedachten en wil) en lichaam.

 

(*Shiloh heeft het recht om trainers te wijgeren wanneer wij van mening zijn dat hun leer niet past binnen de kaders waar onze stichting voor staat).

 

Onze 8 comfortabele kamers bieden verblijf en overnachting voor maximaal 16 personen. Zo kunnen deelnemers gedurende de gehele trainingsduur ‘on-site’ blijven!

Neem eens tijd voor jezelf! Verruim je geest en sta open voor nieuwe, positieve input!

NEEMT U CONTACT MET ONS OP

ONZE GEGEVENS

  Email :


  Bericht :


  8

  JAAR ERVARING

  3

  KEUZES IN WORKSHOPS

  3

  VERSCHILLENDE RETRAITES