Accommodaties & Prijslijst

Behalve het bijwonen van onze ‘in house’ workshops of trainingen van derden, kun je Shiloh’s ook afhuren voor je eigen groepsverblijf, retraites en conferenties.

 

(*Shiloh’s heeft het recht om trainers te wijgeren wanneer wij van mening zijn dat hun leer niet past binnen de kaders waar onze stichting voor staat).

 

Shiloh’s heeft 8 kamers, voor 1-2 personen op de bovenverdieping, elk met air conditioning, een koelkastje, privé badkamer met toilet en een bureau. Op de benedenverdieping hebben wij 4 kamers voor 1-2 personen met air conditioning, eigen badkamer met toilet. Voor uw groep van max. 24 personen dus een ideale plek!

 

Onze conferentiezaal biedt ruimte voor 24 personen en is voorzien van airconditioning, een beamer, projectiescherm, whiteboard en flip over, ideaal voor het geven van trainingen en workshops.  

 

De keuken is modern en volledig uitgerust met twee koelkasten, een vaatwasser, gasfornuis, magnetron en klein apparatuur. Bij gebruik van onze conferentie faciliteiten is gebruik van de keuken inbegrepen.

Onze bezoekers kunnen ook tegen betaling gebruik maken van de aanwezige wasmachine en droger.

 

Gebruik van het zwembad is inbegrepen in de huurprijs.

 

*Onze lokale gasten nemen bij overnachting voor conferenties en retraites hun eigen set bedlinnen (onder-, bovenlaken en kussensloop) en handdoeken mee. Shiloh’s kan tegen een meerprijs van $12.50 / naf.25 / €11 een set verstrekken.

 

Bel of mail ons voor details.

ADRES

Perseusweg 34 Curacao

PHONE

+5999 514 0077

EMAIL

shilohcur@gmail.com

Prijslijst

KAMER VERHUUR inclusief zwembad, eetzaal, loungeruimte, keuken en zwembad.

Prijs per kamer per nacht $47 / naf. 84

 

ZWEMBAD EN PALAPA VERHUUR inclusief eetzaal, loungeruimte en keuken.

Hele dag: $210 / naf 375 Halve dag: $140 / naf. 250

 

CONFERENTIE ZAAL met beamer, projectiescherm, flip-over, white board, geluidsinstallatie en inclusief zwembad, eetzaal, loungeruimte, keuken en zwembad.

Hele dag: $238 / naf. 425 Halve dag: $155 / naf. 275

 

KLEINE ZAAL – THE UPPER ROOM met mini beamer, projectiescherm, bluetooth speaker  en inclusief zwembad, eetzaal, loungeruimte, keuken en zwembad.

Hele dag: $45 / naf. 80 Halve dag: $31 / naf. 55

 

EXCLUSIEVE VERHUUR VAN HELE PAND inclusief alle kamers.

Per dag $425 / naf. 750

NEEMT U CONTACT MET ONS OP

ONZE GEGEVENS

Email :


Bericht :